Gasakla Ko Anak Dua-dua Perempuan!

Sunday, November 15, 2009

Hahaha..naik kelabu muka abiy ko dibuatnya nak oii!!!:P

Layan....Make-up artist in the making:)




17 comments:

faisyura said...

hahaah nasib la ye abi, muke cm opera dah... sufia muke notti lah gelak camtu, syaura menten, macam pro gitu... ;P

lia said...

redha jer model yg kena makeup ha3 caya lah... sporting habes...

Siti @ nurie said...

he he he..sesuai betullah anak dara berdua ni....itu kalau mia skali yg join, siap ngn lipstik tau...

Zuhaini said...

ahaha... gasak la adik beradik nih.. hihi :)

izzahazfar said...

hamboi2...buli babah ker...?

MN said...

hahaha..berkepuk muka ayah dia! LOL!!!

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

GIRL RULES!!! yay go girl friend!!

fauzi-maya said...

hahah.. yg kene tepung gomak tu mcm syok tdo jek..hehehe...

Nurhayati said...

hihi sweet tgk..camni leh bukak kedai facial ni..ada bakat dah

nieda said...

huhu,,abiy nya pun redha jer

♥Hernee Nazir♥ said...

hahahaha..yg abiy nye tu relax je ek.. bgus btul..hehehe

~Umi.Sufira~ said...

Baid--> Udah kulit asal tuh tak berapa 'terang' dia bukan nampak macam opera..kena ngan bedak terus jadik kaler 'kelabu'...kahkahkah..

Lia--> Terpaksa redha..kalau tak si kecik tu menangis..;P

Siti--> Awal2 mimi dah sorok lipstik..dah 2 batang patah dikerjakan bebudak tuh tau!;P

Zu--> Memang gasak habes..;P

Izzah--> Tu tanda sayang..nak abiy dia 'lawa'..kahkahkah...

~Umi.Sufira~ said...

MN--> Memang berkepuk ngan bedak ntah brapa inci..;P

Mama-Miya--> Ngee..;P Nasib baek tak paksa abiy pakai skirt..hahaha..

Fauzi-Maya--> Takleh bukak mata, nanti masuk bedak..:P

Nurhayati--> Ahha! Bakat terpendam ye?

Nieda--> Abiy layan ajer...:)

Hernee--> Hahaha..tadah ajela...:)

zZana said...

x lama lagi bolehla share2 make up ngan uminya,,hehe

~Umi.Sufira~ said...

Zana--> Tak dapatlah nak share2 make up ngan ummi....bengkok makcik! Bedak silky girl white tuh memang khas untuk depa wat main..ekeke...

Sayang.Ibu said...

kahkahkahhhhh... layannnnnn jek laa en yort...;p

~Umi.Sufira~ said...

Intan--> Aku bayangkan aina n ainin solek hubby mu..ekekeke...