Kena 'Block'

Friday, November 13, 2009

Aku baru menyedarinya pagi tadi, bahawasanya face.book telah di block di ofis aku nih!!!Tak dapatlah tengok update kawan2 ketika bersiaran dari ofis...

Janganlah blogspot pon kena block juga...meroyan aku dibuatnya...*sigh*

P/S: Err...nampak sangat 'bersiaran' setiap masa di ofis yer..ihik..:P

13 comments:

Fara said...

hahahaha...meroyan kak mimi klu blog n fb kena blok. hihihi. walaupun kt rmh boleh fb smpaiterkeluar biji mata, tp kt opis jugak sedap.

jgn la kt opis fara plak kena block.mati kutu makcik. hiihihih

♥Hernee Nazir♥ said...

lor ye ke..jauhkn la kt opis hernee ni jd cam tu..alamak kantoi gak..

Ana said...

ye laa..kalau laa kena blog mmg mati kutu dibuatnyaaa..nie laa peneman nk hiburkan diri time tensen keje..jgn laa blog pun kena yek mimi..

fiza said...

Kita serupa, FB kat opis ni pon baru jer kena block, tapi masih bley ber FB dari pkul 1.00-2.00 pm & after 6.00 pm sajork ☺☺

~ As ~ said...

yg penting blog jgn blok.... wahhhh nak dekat sama bunyi blog & blok...mcm ada jodoh je...akakakak

Zuhaini said...

siannya... my hubby dulu try gak block, tp yg kelakarnya FB block, tapi application macam game semua tu boleh bukak lak.. haha.. in the end, dia x jd block.. :)

Nur said...

alamak..jgnlaa kt opis akak buat gitu..mmg hilang ceria alam ewahh..

suhainini said...

kat opis saya fb mmg kena block...betul..jgn la block blogspot...

Zety Zin said...

Roza, cuba ko masuk http://lite.facebook.com

Kot boleh lepas pulak. Aku masa office hour guna lite facebook. Muahaha.

Lepas waktu kerja barulah boleh masuk facebook.

Me_Bee N Kids said...

Tak bestnye kalau kena blok , tapi mmg kebanyakan opis camtuh jgkan lelagi ler kilang jopun ni ha ...

Ker die blok sebab mimi slalu 'bersiaran' kot haha ..kantoii !!

zailamohamad said...

Herm..dulu pun opis Zaila block juga pasal membuatkan email / server jadi slow..hermm last2 tak tahan p beli broadband!! baru puas hati;P

~Umi.Sufira~ said...

Fara--> Kalau blog pon kena block memang mati kutu dibuatnya...silap2 leh jadi pekerja cemerlang...

Hernee--> Agaknya ofis mimi nih dah kantoi ramai online FB kot..hehehe...

Ana--> Kalau blog mimi kena block, alamatnya jarangla ada new update dari mimi..selalu wat new n3 dr ofis..kat umah susah skit..;P

Fiza--> Loh! Buleh pulak kejap kena kejap tak yer..kalau ofis mimi nih manjang tak buleh...

As--> Sila ceraikan blog dan block yer..tak sanggup mak!

~Umi.Sufira~ said...

Zuhaini--> Wah sonangla hubby yang control...ekeke... kalau helpdesk tu hubby ku pasti akanku pujuk takyah block..ngeh ngeh ngeh...

Nur--> Ewah! Hilang ceria alam yer?;P

Suhainini--> Senasib rupanya kita..

Zety--> wow! esok aku nak try pakai link ko bagi tuh...kalau buleh access bahagia hidup..kekeke..

Kak Liena--> Mimi nih kilang France....kena gak block..tapi baru2 nih jer..sblom nih game ngan chat jer yang kena block..aiseh

Zaila--> hehehe..kat umah mesti leh access gak ye tak?:)