Kad and Duit Raya untuk suma~~

Wednesday, September 24, 2008



I got this Kad Raya and Duit from Akak. Thanks banyak ye!!

Di kesempatan ni jugak saya nak memohon Maaf Zahir dan Batin kepada semua sekiranya ada salah perkataan atau tersinggung di kala saya meninggalkan komen di blog anda, ataupun menjawab komen anda di blog saya, ataupun meninggalkan kata2 di Chat box...Rasa awal lagi nak wish ni tapi sementara sempat nak buat ni...This kad saya tujukan khas buat kawan2 di bawah ni yer...

1) Baid

2) Wani

3) Oja

4) Mummy HnH

5) Kak Yani

6) Mamaliena

7) Lia

8)Ummilna

9) CT

10) Shais

11) Sayangibu

12) Cik Yan

13) Mamadhea

14) Mirah

15) Kak N

16) Ummi Hassan

17) Ain

18) Kak Fid
19) Ealyie

20) Back to Akak::Selamat hariraya jugak::

21) Dan semua visitor2 blog ini...maaf dipinta sekiranya kekasaran bahasa atau apa2 yang tidak disenangi..semoga kita sama2 dirahmati ..


Abaikan susunan nama2 di atas kerana saya hanya menaip sesedap rasa..Minta maaf juga sekiranya tertinggal nama sesiapa...


Jangan lupa lak amik duit raya ni..bagi2 kan kat anak2 yer..kihkihkih..kalu nak duit raya betul kena lah datang umah...





4 comments:

CT said...

waaaa....bleh dpt note RM100 ke kalo gi raya umah mimi? camtu ct nak dtg la...eehehe (just joking)..

selamat hari raya kat mimi sekeluarga..tho kenal thru online je...rasa mcm dah kenal lama.....

p/s: x dan nak amik kad raya lagi hari ni..tgk esok free ke x ek...;)

::Umi Sufira:: said...

CT, lama tak dengar 'suara'.Bz sangat eh...

By the way, selamat hari raya jugak yer..maaf zahir dan batin=D

sayangibu said...

umi, thanx for the kad raye. selamat hari raya utk umi & family. nanti jemputlah beraya ke seri alam...

::Umi Sufira:: said...

Wah, Seri Alam pasir Gudang yek? boleh datang beraya nih..kihkihkih...jemputlah ke kulai jugak yer..
BTW, selamat hari raya maaf zahir batin..