Enni's baby, Izzul Iman~~

Tuesday, September 2, 2008




At last, last weekend sempat gak auntie, uncle and Sufira visit baby Izzul...hehe..comelnya baby siap auntie ni ala2 kekok gitu nak pegang baby...lembik lagila...macamla dah lama sesangat tak pegang baby hehehe...Izzul Iman (sedapnya nama..) lahir berat 3.9kg..auntie tengok memang panjang pun adik ni...So tengok2 muka baby Izzul ni hampir 80% ikut muka mummy dia...hehehe....betul kan?cuba tengok betul2...

9 comments:

CT said...

waaa tembamnye...gerammmm

YANI said...

Mimi, dah tgk anak Enni ek...tembamnya...memang sebiji muka Enni ek..

Mummy HnH said...

owh, sebijik muke Aini laa... chubby ekk.. baper kilo dah tue?

ojasamid said...

setuju gak, mmg muka aini lah.haha.comey! bila la dapat jumpa izzul iman ni..

(chinami ni, aku tgk baju yg baby aini pakai nih sungguh glemer. yoku mikakeru ki ga suru. in fact affan dulu pon ada juga, tok dia pos dri msia.hihi.)

Rozamimi said...

ct, aah tembam..ehhe...lahir pun dah 3.9 tu..ekeke..

K.yani, aah pandangan mataku ini memang sibijik muka enni..eheh..tapi baby berubah2 kan..taktaula kang besar rupa saper lak...

Aru, harituh aku tanya anggaran 3w kot dah 4.7kg..aku rasa sikit hari lagi memang semanagt tuh! (enni kalu ko ada terbaca kalu salah beratnya betulkan k)

Oja, biasalah baju new born baby baby tak banyak choice...ekekeke... kat market tu lebih kurang sama je..;))

Shais said...

salam mimi,

cute hah tengok dia tido.

Rozamimi said...

Itulah Shais, baby ni tido pun cute kan..;)

aini said...

sume org mmg ckp muke mama die pon..hehe...sabtu baru nih gi cucuk izzul..berat die dah jd 5.1KG...huhuhu

Rozamimi said...

Enni, sikit hari lagi lagi beratla dari Sufia yang baru 8kg lebih tu..kekeke...