True story, sadisnya~~

Monday, August 4, 2008

Benda ni berlaku di depan mata..sedikit mengguris perasaan aku sebagai ibu and wanita...terkejut but actually this kind of things really2 happened in this modern life...

Story deleted due to the 'wife' might be reading my post..huhu.....pity her T_T

P/S: Whatever it is, bersyukur sgt2 kerana dikurniakan nikmat mengandungkan, melahirkan, menyusukan dan membesarkan anak sendiri....Alhamdulillah....

3 comments:

Anonymous said...

Beginilah lumrah kehidupan..Kalu nak diikutkan ramai lagi nasib wanita2, dan ibu2 yang sedih diluar sana.. sentiasa bersyukur dan berdoa dengan nikmat hidup sekarang.

Mummy HnH said...

uit, dah deleted... seb baik dah sempat bace smlm.. isk2, kesian kan wifey dier... mcm dlm drama tv lak aku raser, tp rupe2 nyer mmg real life ekk... isk2

mimi said...

Ehhe...aku takut wife dia terbaca lak habis rahsia 10tahun suami dia simpan tu..alkmaklumla rahsia kerajaan...tupun husband dia bagitau bapak aku secara rahsia... bapak aku bocor rahsia kat aku ngan yot..huhu..tengoklah sejauh mana husband dia boleh pegi...kitaorang yang tau ni diam2 ajela..hehe...