Ini budak dah jadi macam ini..

Tuesday, August 26, 2008












Hello there! get this pics from one of my friend's fotopages. Sungguh terharu bila tau my friend ni update my first baby photo kat fotopages dia yer...And those pics ni dah hilang due to my notebook kena curi ngan perompak pecah masuk rumah...memang precious habislah dapat seketul dua....



Inilah gambarnya hopefully takkan hilang lagi...Kecik pulak gambarnya..OK yang besar sila
KLIK DI SINI

4 comments:

CT said...

alahai cumeinye

Mummy HnH said...

yokatta, auntie ell ader simpan pics Syaura ekk.. buleh jadi kenangan... aku nie, eventho PC tak kena rompak pon, dah baper kali hardware failure, so, dah tak tau laa ke mana pi gamba2 hakim masa baby.. isk isk...

Rozamimi said...

ct, kecik2 comel dah besar COMOT kekekeke...

Rozamimi said...

aru, itulah...untung juga ko dah upload fotopages awal2 yer...adalah jugak sikit2 simpan..mcm aku ni habis suma...la ni dah pandai sikit..back-up kat CD..hehe...