Semangat Merdeka..Sama tak?

Saturday, August 30, 2008



Balik sekolah tengok2 Syaura dah bawak balik topi ni..handmade topi, Syuara kaler sendiri...bila dia pakai eh tengok2 sama lak macam gambar tagged by Kak Yani ni..ehhe...Saja letak sini... Budak Tadika pun dah diterapkan semangat patriotism ni yek...BTW, sama tak? topi jelah yang sama..
BTW, Mangosteen, thank you for this ENTRY.
P/S: Merdeka Day this year mengimbas memori majlis pertunangan 6thn lepas..fuh..time flies~

8 comments:

Shais said...

salam mimi,

selamat hari merdeka dan selamat berpuasa.

Rozamimi said...

Waalaikumsalam Shais, Samalah kita. semoga tabah berpuasa sambil menyusukan anak yer..;)

hawani said...

roza..buna setakat topi je sama..posing pun sama tuh...eeh dulu aku mai ko tunang time merdeka ke..hehehe..ritu aku gi nottingham cari rumah nak sewa, terjumpa fid..ex-jasin..ko mesti kenal..blok F jugak..dok tingkat atas..dah 3 tahun keje doktor kat UK...next month balik for good..sama uni dgn wida dulu kat belfast..aku gi umah suami dia...tgk2 wife dia mcm kenal...schoolmate rupenye...dia dalam pantang 3 minggu

Rozamimi said...

wani, possing tu memang aku yang suruh..eheh..aah wani time merdeka masa tuh..terima kasih banyak kat ko..aku tunang pun ko datang aku kawin pun ko datang gak...aku bersalin anak sorang sampai anak 2 orang pun ko jenguk aku..sayang ko..ihik!mmmm..Fid yek..Fid kelas D ke ek? yang pakai spek tu ke? ke fid yang putih2 tu?bestnya keja doktor kat UK..aku ntah bila nak sampai sana..

hawani said...

bukan fid yang puteh2 kecik tuh..ni fid yang tinggi sikit pakai spek..ritu nampak pakai tudung labuh...tak best la duk UK..ko lagi memahami duduk perantauan ni kan..hm..tak best tak best tak best

Rozamimi said...

kekeke...Oklah wani..dok kat sana kan ada hubby skali...susah senang bersama...;)

Sherry said...

so cute :) love the pics :)

http://sherrygo.blogspot.com

Rozamimi said...

Hi Sherry! Thanks for dropped by;)