Very the wet: Day 1

Wednesday, January 6, 2010

Masih ingat entry ini?



Atas beberapa permintaan, mak tunaikan jugakla penayangan open air wet kitchen kami yang sempit itu untuk dijadikan close air wet kitchen..ahaks!!!Apa punya bahasa daaa.....Sempit memang sempit...tak caya tengoklah....
Separuh batu wet kitchen...nampak sikit maid room di sana tuh....




Construction in progress....Cepat2lah siap...tak sabar nak melenjan di wet kitchen saje....

Hmmm...kecik saje tapi jadilah kan....takdelah open sgt dari ruang tamu tuh...ekekeke..
Nota: Ampun maaf dipinta...kesibukan menyebabkan tuan punya blog tak sempat membalas komen2 sebelumnya....

10 comments:

Zuhaini said...

oh.. best nya ada wet kitchen n dry kitchen! :)

~ As ~ said...

bilalah aku nak dtg ni...

CT said...

wahhh ok la tu mimi..ada juga 2 sections of kitchen kat rumah...mcm umah CT ada satu istilah je..KITCHEN..xde wet or dry..eheheh

Mummy Harith Hannah said...

Kawasan elite nyerr rumah korang nie... Phewittt! ;)

m-i-o said...

eh, rumahmu dengan rumah belakang tu tak sama design eh?

~Umi.Sufira~ said...

Zuhaini--> Baru je nak ada ni pon...:P

As--> Mehla datang!:)

CT--> Ada tu ada..tapi both dapur dry and wet kitc comel ajer siti...;P

Aru--> Elite???elite KRU tu ke?:P

MIO--> Owh sungguh hebat matamu itu....aah beza, yang belakang tuh ada 6 bilik....umah mak ni ada 5 bilik je...tapi built in area depan ngan belakang sama..:)

zailamohamad said...

Mesti besar rumah Umi Sufira kan, tengok gambar belakang rumah pon dah tahu!!

~Umi.Sufira~ said...

Zaila--> Tak besar mana pon...cuma 22'x75' je....:)

aja@osaranomise said...

mi..dah siap lom renovation..??besar la tu 22'x75'.. :)

~Umi.Sufira~ said...

Aja--> Alhamdulillah dah 80% siap:)