From Abiy To Syaura With Love~

Sunday, January 24, 2010


Jadual waktu dah keluar..Isnin dah start belajar...dan abiy dengan sebegitu rajinnya telah membuat jadual waktu yang kreatif lagi inovatif untuk anakanda terchenta...:)

Ummi??Usah haraplah yer..tangan ummi yang kayu nih tak koser tak pandai nak buat ini macam..tambah2 lagi malas...:P..owh tapi kakak jangan lupa...ummi yang jahit lencana sekolah kat tudung kakak tuh....ummi pecah rekod hokeh 10tahun tak menjahit...rr..takdelah teruk sangat jahitan ummi tu...not bad...cuma senget banyak sikitlah..ehehehehe...

8 comments:

~ As ~ said...

klau jahitan tu tak cantk, syaura jgn ungkit eh.... hehehe

Nur said...

biasalaa anak sulung..sumerrnya kita mmg excited sbb 1st time kann..cam yana masa memula sekolah tadika hari tu nangis x hengat..bila ingat blk kelako pulak..

Zuhaini said...

wah.. rajinnya abiy syaura.. :)

~Umi.Sufira~ said...

As, ala dia belasah je pakai..memang senget nyah obviously..ekeke..tapi mak tak koser nak betulkan...:P

Kak Nur, ehehehe...eksaited lain macam..harap2 abiynya sampai bila2 pon rajin buat time table untuk anaknya ni..:)Wah! Yana dah sekolah yer?:)

Zuhaini, harap2 berpanjangan la rajinnya tuh..:)

izzahazfar said...

teringat masa dulu2...ayah tolong balut buku sekolah...hehehe

Siti @ nurie said...

ala ala....rajin tullah yort...hik hik...ct pun nak kene standby jahit lencana utk mia bila nek sekolah nanti..hik hik...

Sayang.Ibu said...

hamboi abiy..semangatnyerrr.. btol laa nyah, aku pun part kreatip2 nih tolak kat laki haku jek laa..hahhahaa

~Umi.Sufira~ said...

Izzah, oh balut buku sekolah sama2 buat:)

Siti, ala siti memang terror jahit..takde hal punya..:)

Intan, ko pon tangan kayu gak ke nyah?ahahaha...:D