1st timer Ariani~

Monday, January 25, 2010

Ahahaha...aku tau memang dah terlalu tertinggal kapal!!!kan kan kan..Nak buat camne...bukan jauh pun Ariani terhampir dengan rumah...adalah 30 minit perjalanan..tapi nak sampai tak sampai2...ekekekeke...ada je aral melintang..tangguh punya tangguh punya tangguh akhirnya masa Ariani buat sale nearly sebulan lepas barulah hajat kesampaian...

Itupon hajat di hati nak beli beberapa helai, tapi cuma dapat beli dua helai saje..
Reasons being...
1) Orang terlalu ramai, takde SA pon yang nak entertain...dahla first time sampai kan..so aku macam blur giler mana arah nak dituju...
2) Sufia meragam pulak asyik mintak dokong..nak try tudung pun susahnya..dahla nak kena berebut ngan ramai orang yang nak try jugak...bilik tu pon kecik je kan...
3) Tak jumpa mana yang berkenan di hati...Hubby pulak dah dok push push cepat sikit cepat sikit....Sufia dah meragam orang pulak ramai...rr..next time tak payah bawak hubby leh...:P
4) Sudahnya beli yang takde sale..buleh??ekekeke....belasah la labu....

Sini mak letak lah gambar barang selai dua....buat kenangan....my first Ariani...kaler standard la..hitam..pakai ngan baju apa pon masyukk....ehehe..bulat?? Pipi tersembul??I know....yang penting memang selesa and syoklah tudung ni kan....Mau ku borong lagi gaji akan datang ni..ehehehe...


Sila jangan muntah...ekekeke...:)

18 comments:

~ As ~ said...

tak tak muntah...lawa pe...
go go next gaji...ahahaha

izzahazfar said...

kak,try jenama hawa..mabeles..rege murah n kain best

Zety Zin said...

mak berkenan sungguh dengan sofa ko, nyah! hahaha. lari topik la pulak.

Zuhaini said...

wah.. eh berapa rm selai eh..? mahal tak...?

Nanak said...

i juga berkenan dgn sofa tu..hehe..
btw, lawa la umi..

miezrina said...

sama la sama... lawa sofa maroon tuh.. aiyark!


anyway... boleh je tambah koleksi... sangat sesuwei ngan muka nan ayu itu.... lawa la...

Nur said...

ku conpius, nape tudung lawa2 ni mahal..ish!

Ross... said...

bleh beli lagi...cun jer awak pakai...ok ler tu..pakai pon selesa...

Mummy Harith Hannah said...

Lawa (Tudung + orangnya), beb! ;)

Fara said...

muntah hape....lawoooooo. fara pn xsampai lagi ariani kat kota damansara ni. padahal bukannya jauh pong.

Fara said...

lupa plak...next time jgn ajak hubby,xpun suh je dia tggu lam kete....hahahhaha br la aman nk memilih

hajarus said...

alololo tomeynyer...

YatieJay said...

Moralenya...kalau nak shopping takyah bawak anak dan hubby. Mintak tolong husband jagakan, barulah boleh shopping dengan sakan! ; )

Sayang.Ibu said...

cun laaa nyahhh.. pssstttt.. kalo nk pi x ajak yort, calling2 laa haku.. wakakakaa

PadNani~~{@ said...

sesuwaii!:)
harus kak mimi beli lagi ok!

~Umi.Sufira~ said...

As, ehehe...go go next gaji!(cakap kat diri sendiri):P

Izzah, mana nak carik jenama Hawa tu yer? JB ada tak?

Zety, yer aku tau...dah banyak kali ko cakap berkenan dgn sofa aku tuh..ehehehe..

Zuhaini, ada macam2 pilihan dengan harga yang berbeza2...tapi yang hitan ni RM69..Thai silk katanya awning dia tuh..:P

Nanak, thanks Nanak...ehhe sofa tuh menyerlah sungguh yer?

Miezrina, berkenan gak ngan sofa? Sila dapatkan di kedai perabot berhampiran..:)

Kak nur, hubby pertikaikan benda yang sama..ehehehe...

Ross, thanks!! Go go beli beli!!:)

Aru, ehehehe...ni yang lagi nak beli berhelai2 nih:P

Fara, betullah..next tym taknak bawak hubby lagi!!!:P

Hajar, makacih Hajar..:)

Kak Yati, teman mimi gi ariani next tym leh?:P

Intan, serius nyah? kalau buleh memang nak ajak ko....tak jumpa pon tudung twist yang ko crita tuh!:(

Nani, owh sungguhkah? bulehla beli lagi ni....:)

lailasani said...

mimi,
lenkali nak gi buleh ajak kami..
aritu kami gi bertiga, akak je bawak damia.. masing2 tinggal hubby tercenta kat rumah. barulah aman nk membeli.. hehe..
-akak + kak arina-

~Umi.Sufira~ said...

Kak Laila, lenkali nak gi ajak mimi tau..memang ku tinggal je semua kat umah..hehehe..buleh eh?