Mandomnya...

Saturday, December 5, 2009

...blog ini...nak update bz...bila ada masa taktau nak cerita apa...

Sebagai penyeri untuk beberapa hari yang mandom nih, maih share kisah melawat our best friend @ officemate yang telah selamat melahirkan anak secara pembedahan...

Pergi ke rumahnya pun waktu rehat hari Jumaat so tak dapat nak lepak lama2...Tapi seronok sungguh mendengar pengalaman orang yang bersalin cara pembedahan ni kan..ngeri pon ada! Dan berbangga dengan kawan aku ini yang masih exclusively breastfeeding her baby walaupon kesakitan bersalin secara pembedahan sangat mencabarnya...

Layan gambar baby dan gambar kami kay..
Baby Amal baru 2 minggu tapi sudah sangat tembam..geram tengok pipi dia...


Punyalah ngantuk sampai kitaorang bising2 pon dia tidur ajer...
Wa pun nak interprem sikit ahaks...
Congratulation to Zura for ur new born baby...Teruskan usaha breasfeeding selama termampu kay!Chow...

4 comments:

Siti @ nurie said...

aduh...punyer bsar cm ni, kalau lalu "bawah" cmnerlah gamaknyer...hu hu hu...terasa siti lak yg ngilu bila ckp kene bedah ni...

~Umi.Sufira~ said...

Siti, salah satu sebab operate sebab suspect baby besar...lagi satu sebab baby songsang...huwahuwa..menakutkan kan...Nasib baik dah selamat dah kawan kami tuh..:)

salzahari said...

apa yg mandomnya tu Mimie?

~Umi.Sufira~ said...

Sal, blog ni lah...macam taktau nak crita apa dah..ekeke..