Dah siap dah...

Thursday, December 17, 2009

....untuk 4 orang...ahahaha...thanks 2 abiy yang berkorban jiwa raga secara solo untuk membuat passport anak2 terchenta...secara solo tanpa aku tapi ditemani adik aku yang telah diumpan RMXX semata2 memudahkan che abiy itu yer....

Betul kata Intan, musim cuti sekolah berebut2 orang gi buat passport...termasukla kami ni....lagipun nak buat passport dah murah sikit tu yang ramai ambik oppurtunity untuk buat...Ingatkan pergi ke Pontian akan kurang orang...rupanya sama je ramainya....pergi pagi buta pukul 730pg sampai pukul 430ptg baru siap...tapi nampak gaya semangat nak pergi bercuti mengatasi segalanya..ahahaha..Eksaited mak nak gi bercuti nyah!!!

Sikit update tentang diri ini...kalau ada yang perasan sangat sendulah blog ini 2,3 hari ni...aku baru selesai audit untuk 2 hari since Rabu..tapi preparation tu yang tak tahan...Isnin Selasa lepas balik pukul 9malam...haih kesian kesian...nasiblah ko kerja kilang yer....:P

Salam Maal Hijrah semua!

13 comments:

Sayang.Ibu said...

yeayyyy...clap clap utk encik yort!!! congrats nyahhhh... semoga termakbullah niat ko utk bercuti.. *wink*

~ As ~ said...

ya jom...jumpa di bandung!

faisyura said...

weeehooo jalan-jalan... bestnye cuti... eh roza, ko buat passport sufira tu tak dpt spesel counter ke? aku dulu buat kan zaim, sejam je siap..

lailasani said...

wowwww.. dh siap ek...
kalau anak mimi 2 tahun ke bawah senang gi wisma.. tp sbb semua dh 2tahun ke atas ekk...

Marisa said...

wah.. selamat bercuti!

ninaazmie said...

selamat melancong! nak g mane tu?

mamaDhea said...

kami 3 beranak mmg dah ada passport dah.. tinggal hubby jek takde lg.. lgpon hubby mak klu nk keluar negara ni urusannya agak leceh.. tu yg mcm malas je dia nak buat passport..

tp, klu dia tak pegi, takkan aku sorang nak mengusung budak2 bertuah ni kan.. tak sanggup mak nyah.. lain ler klu dua2 ni dah besar sket sok.. hihi..

CapT said...

ko gi bandung ke beb? aku baru jek balik neh.. gilerrrrr best! sangat best! berjuta juta lemon soping.. tak puas2

maya amir said...

bestnye dpt jejalan... yeahhaha..slmt bershopping2..;)

~Umi.Sufira~ said...

Intan--> Thanx nyah...*wink wink wink* sambil kelip2 mata..:)

As--> Jalan dulu jalan dulu..aku kemudian..;P

Baid--> Jangan lupa Sufia itu sudah 2tahun..rasanya yang spesel tuh 2thn ke bawah kot...

K.Laila--> Itulah pasal..;P

Marisa--> Ala lama lagi..papehal makasih..;)

Nina--> Akan diberitahu kemudian..;P

Sha--> Betullah beb! takkan nak ngusung sensorang lak yer...tak syoklah..kalau tunggu budak2 tuh besar sikit, yang dalam perut tuh pulak yang kecik..hehehe...

Capt--> Ko melancong ajer beb! Jeles haku tengok..ekeke...Wow Bandung best eh..sila update blog...mana tau datang seru aku ke sana laks..;)

Maya--> InsyaAllah moga2 tercapai hajat..thnx eh!:)

zZana said...

kak mimi, nak kirim coklat dari UK ya,,hehehe

Ana said...

wahhh nk ke mana tue mimi..bestnyaa jalan2 ngan anak2 kann..

~Umi.Sufira~ said...

Zana--> err..ntah bila zamanlah nak gi UK tuh...ekekeke..

Ana--> Masih belum beli tiket so takleh nak reveal dulu..takut berubah lak nanti..;P