Dyson futsal & enni@36 weeks~~

Friday, July 4, 2008

*Auntie Enni @ 36weeks*


Tadi Syaura and Sufia wif umi saje dok ikut abi pi main futsal game between Dyson and Panasonic. At the same time, dapatla temankan auntie Enni yang terpaksa ikut hubby dia main futsal (takut apa2 jadi auntie enni sesorang kat umah). Yang bestnya time ni lah dapat tengok auntie enni gemuk...tak pernah tengok dia gemuk sebelum ni..hehehe,,,(jangan mare ye enni)..berat 60kg+... So dua beradik ni jadi pom pom girl la utk abi dia...tapi in between game tu aku ngan enni langsung tak concentrate pun dok cerita pasal breastfeed and breastpump....last2 taktau sape pun yang menang *Pom pom girl (Leader)* Tukang sorak (bising sungguh)

By the way, enni welcome to the club. Any question about BF and pumping bolehlah tanya aku InsyaAllah kalu aku tau aku boleh bantu. Oja pun InsyaAllah boleh gak. Oja lebih berpengalaman hehe...

Aru, nampaknya bertambah sorang lagi pumping buddies kita;)

4 comments:

YANI said...

Mimi, jumpa Aini ke? Bagusnya letak gambo di akat sini..leh tgk dia jadi gemuk..hahah....dia soro2 la tu ek...

ojasamid said...

kuang kuang kuang..lebih berpengalaman kebendanya tu mie..hahaha..

mimi said...

Kak yani...dia dah 36 weeks...bila2 masa je tu..kiki...takdelah gemuk sangat pun tapi perut dia besar...aah bukan senang tu nk tgk dia gemuk..kekeke...

Oja..OKlah tu..affan pun dah setahun means dah setahun ko bf...hehe...hepi birthday to affan:)

Mummy H&H said...

haha, aini xgemok langsung pon... perut jer yg "gemuk"...

Anyway, aini, welcome to the club too! Happy BreastFeeding!