Stok makin merundum~~

Friday, June 6, 2008

Isk sedihnya...sejak akhir2 ni BM supply makin merundum...Dulu skali pumping boleh dapat 5~6oz... skarang ni komain susah lagi...kalau dapat 4 oz pun dah kira banyak...Stok tak payah cakapla....dulu sampai tak cukup botol nak simpan stok...sekarang botol2 sumanya menyepi tanpa isi....

Minum air longan kalu dulu memang melimpah ruah sekarang dah tak jalan...minum air horlicks pun dah tak lut....apa lagi nak cuba ni...

tapi dok baca kat blog aru, fenugreek...hehehe...tringin nak cuba...nak pi beli jauh pulak nun ni jb sana...tryla curik masa esok...takut busy je sbb nak wat preparation pi cuti2 mesia...

Takpe akan kuusahakan juga...takut makin menjadi2 lak kerunduman ni...uhuhu..

Beruntungnya ibu ibu yang dapat direct bf kat bby...urayamashii!!

2 comments:

Me_Bee N Kids said...

Uishhh ..minna gambatteiru bagik bf kat baby ..Heheheh mama liena masa tuh takde kesedaran lagi bagik bf ...Alhamdulillah sume anak okie stakat nih ..Gambatte ne , cube la try yg arni susume dlm blog tuh ,,,mana tau increase susu nanti ...

mimi said...

Thanx mama Liena...tulah gambaru shikanai na....Dah muak minum horlicks...tapi tak try lagi yang aru susume tu sempat tak sempat beli lagi....takpe mama liena next baby boleh cuba fully bf baby...