Kak Etty~~Jangan Tinggal Daku~~

Wednesday, June 4, 2008




Wah...sadisnya title ek.... by the way tinggal beberapa hari je lagi nak spend masa ngan K.etty as my QA technician... by next week K.Etty dah buat kerja lain.. By the way, nak wish Congratulation to K.etty on her new assignment...
Mmmm sebenarnya memang sedih and susah nak lepaskan K.etty..ingatkan i sorang je yang rasa rupanya my boss Kenji pun rasa yang sama... With such a good experience sayangnya tiba2 K.etty kena transfer buat task lain.... Tapi maybe this is a good oppurtunity for you untuk terokai bidang yang lain...and maybe ada salary up sikit hehehe....
Thanks a lot to K.etty for such a great support and help to me selama ni... K.etty dah macam my own sis....Hopefully you will also success with your new field...muuaahh!!

2 comments:

YANI said...

Mimi...la, tak tahu pun Mimi ada blog. Ni pun nampak dr blog Arni.
Hoo..Et dah tukar department ek...buat planning ek. bagusla kan..buat keje baru... btw, pegi Tioman mcm best je kan...

mimi said...

Baru2 ni je ada K.yani..tupun tengok kat SI.com ramai mommies ada blog macam best je...mcm diary hehehe...Itulah sedih K.etty kena transfer;((...Memang best gi Tioman..rasa nak gi lagi kekeke...