Kami sedang tersenyum...

Saturday, June 12, 2010

..kerana kami akan memulakan perjalanan cuti cuti kami sempena cuti sekolah ni dalam beberapa jam lagi.....Inilah first time nak bawak anak2 naik kapal terbang walaupon hari2 dok tengok kapal terbang lalu lalang hehehe.....si kakak memang dah over excited dari semalam lagi....si adik yang tak brapa paham tuh cuma tau yang kami nak gi jalan2...:P

Sebenarnya ada unsur2 membalas dendam juga dengan percutian ini...hehehe..balas dendam??? bukan apa, aku memang dah lamaaaaaa tak cuti...kerja..kerja..kerja...nak cuti punyalah payah....Anual leave yang tinggal sehari zaman meriah cuti dolu2 buleh beranak sampai 9hari...gigihkan??!Tambahan lagi bila klik berenti and diaorang lambat amik replacement...uwaa double job tau aku buat!Gaji takat tu jugak...Balik malam manjang sampai cek abang muncung dah panjang...usahkan nak behuha huha...blog pon tak sempat nak update..hehehe...so kalini kasik aku cuti pulak...biar boss ngan klik baru yang buat kerja..hahaha...

So doakanlah perjalanan pergi dan balik kami selamat yer kengkawan..amin...
InsyaAllah kalau selamat pulang nanti aku update crita percutian kami...walaupon aku rasa teman seperjalanan lebih pantas dan tangkas dalam mengupdate cuti2 kami..hehehe...Intan...jumpa di sana ya!!!:)


9 comments:

saudah said...

happy holiday!

~Umi.Sufira~ said...

Thanks saudah..:)

♥Hernee Nazir♥ said...

slmt bercuti mimi..

JaNnAh said...

selamat bercuti².. enjoy ur holiday..!!!

Nanak said...

slmt bcuti umi..

Zety Zin said...

selamat bercuti, roza!

hajarus said...

happy holiday kak mimi ;d

Sayang.Ibu said...

happy holiday mimi.. ehhhh... terlambat kah??? muahahahahaaa

~Umi.Sufira~ said...

Thanks semua...alhamdulillah dah selamat pergi dan kembali:)