Demam Peperiksaann...

Wednesday, June 2, 2010

Diam tak diam dah masuk hampir separuh tahun 2010 kan...sekejap ke rasanya...tulah terlalu sibukkan sangat hal2 dunia, kerja kerja kerja..hehe..sampai diri sendiri tak sedar dah setengah tahun berlalu rupanya...tak lama lagi pun dah nak cuti sekolah...so kad2 undangan perkahwinan dah mula sampai kat tangan...biasalah musim cuti sekolah bersamaan ngan musim perkahwinan..hehehe...tapi sebelum nak sampai cuti sekolah ni, tak lupa anak2 murid sekolah kena hadapi peperiksaan setengah tahun dulu...

Samalah ngan Syaura anak dara aku yang sulung tuh...Frankly speaking ummi dia ni tak tau sangat apa yang nak diajarkan untuk Syaura hadapi peperiksaan tu kan...ajar apa yang termampu ajerla....lagi2 tang bahasa arab...ummi dia ni kompem ke laut..hehehe...Papepon hopefully Syaura dapat menjawab pepriksaan dengan jayanya...Dah namapon Darjah satu, 3 hari je hari periksa dah habis..hehe...harini second day....Doa ummi mengiringi kakak Syaura untuk jawab exam kay! Auntie2 uncle pon marilah doakan Syaura jugak...Semoga Syuara cemerlang dalam exam nya..Amin..:)

6 comments:

JaNnAh said...

Amin.. moga syaura cemerlang dlm exam ye..

Zety Zin said...

all the best syaura!

Sayang.Ibu said...

syaura budak bijak, mesti score punye... :)

x sabo tunggu cuti kan nyahhh... *wink*

Me_Bee N Kids said...

insyaalah , syaura sure ok punyer ..
Akak nih tg deme punye result lepas cuti baru dapat ..:)

Me_Bee N Kids said...

insyaalah , syaura sure ok punyer ..
Akak nih tg deme punye result lepas cuti baru dapat ..:)

♥ Fasha ♥ said...

tgh dok carik gambar wall divider jumpa plak blog nih. ahaks. tapi dah delete pulak gambonya yeh. kot tak bole la nak sharing2 sbb nak carik blogger kat jhr ni susah gak ^-^