Private N3:Anyone?

Wednesday, July 28, 2010

Salam Semua...Alhamdulillah semakin biasa dengan kehidupan dua kereta...awal2 macam biasalah...kunci rumah tertinggallah..then slot card hub tertinggal kat kereta US lah..hehehe...benda kalau situasi baru memang amik masa sikit nak sesuaikan diri...

US pon dah makin biasa pergi kerja drive sendiri..:) BTW, ingatkan bila beli kereta habislah gossip yang sedia ada tuh....tup tup keluar pulak masalah lain.....Memang satu2 melanda US....US terdetik nak kongsikan dengan kawan2 blog...tapi tulah ianya terlalu privacy, so US nak privatekan blog sementara waktu untuk entry itu....

InsyaAllah kalau US cepat karang, esok akan keluarla n3 private tu yer...
So macam biasalah, kawan2 sila tinggalkan email address untuk di invite untuk baca private n3 tu yer...daaa....:D

20 comments:

Siti @ nurie said...

nak nak....nuriezam_040806@yahoo.com

saudah said...

mulut orang, memang susah nak tutup. anyway, congrats dapat new ride.
jgn lupakan odah ye saudahsalleh@gmail.com

Nanak said...

nak juga.. nanak1229@yahoo.com

Lin said...

dont forget me k.. lama tak baca celoteh u. :D ladyheart2612@gmail.com

Sayang.Ibu said...

huhuhuuu.. apa pulak kes beb? jgn lupa daku
aina.ainin@gmail.com

Ina Hashim said...

nak membizibody gak leh?
hezlinahashim@yahoo.com

JaNnAh said...

cam biasa.. nk berkepoh jugak ye mi, annacomey80@gmail.com

fiza said...

nak jugak ☺☺☺

afizahrahman@gmail.com

necchan said...

count me in mie,
januarysixth@yahoo.co.jp

yoroshiku~~~ :D

Rizza said...

akak jugak.. hehhe
wannfariza@gmail.com
tq tq
asyik tertinggal je bila kawan2 dok private kan blog..hehe

Ealyie said...

ealyie_14@yahoo.com

jgn missed tau nyah aku punya..;)

Nieza Ishak said...

jgn luperrr daku ...


k_nieza79@hotmail.com

Zety Zin said...

aku pun jangan dilupa..

zetyzin at gmail dot com

"Yati@anakkusayang" said...

akak nk nyebok jgk!!

integra7205@yahoo.com...-kak yatie-

mirah said...

hihi nak nyibuk juga.. nmirah@yahoo.com

Mummy Dasy said...

nak gak kepoh
suryati_zainal@hotmail.com

Ila said...

nak gak roza, hehehhe

ila_0902@yahoo.com

Fara said...

kak mimi....minah kepoh nak join jugak ;)

faraxy@yahoo.com

YatieJay said...

Mimi beli keta baru ye?! Tahniah...senang sikit nak "plan" timing pergi dan balik kerja kan?

Count me in kalau nak privatekan blog : yattjay@gmail.com

; )

lailasani said...

terlambat ketapi tp nk jugak menyeboks... hahahahah...
sbb akak takleh blog mimi dr ofis aritu... huhuhu...