Ni je yang US mampu...

Sunday, July 25, 2010


...ekekeke...jadilah buat US pergi balik kerja...sesuaila untuk US yang berpendapatan sederhana:)
Ambil dari Perodua Kulai on 24/7/2010 at 2:30pm

14 comments:

Ila said...

hye roza...

happy for you...smoga schedule pasni tip top hehehhe

insyaallah, lepas nih xder lah nak jealous2 lagi...:)

Sayang.Ibu said...

yeayyyy..kete baru sudah kuor.. senang laaa ko nak bergerak pasni beb... :)

necchan said...

alhamdulillah...tumpang hepi dgn korg mek..hehehe..mudah dah nk gerak mana2 lepas ni kan?:D

Fid said...

hah??beli cash???

oh oh tahniahhh

hajarus said...

wah kak.. patut la bau kedai... hehehe... ;d

mirah said...

cun cun.. utk 2nd car kira ok lah tu mimi.. happy driving ya!..

salzahari said...

ok what...sal suka sbb save myk dan kecil.Sal pun pakai ini as 2nd car!! color pearl jade.dah sebulan usianya, bln ni baru start byr...

Zety Zin said...

wah best best ada kereta baru. lepas ni kasi tutup mulut la org yg jeles tak tentu pasal tu.

Siti @ nurie said...

VIVA safe minyaklah mimi...lg pun, mcm kitaorg yg ada 2 kete ni ( kete perdana ngn kncil ) kkdg bila hujung minggu or nak gi jalan2, kitaorg naik kncil..hik hik...save minyak....lgpun, duit kita kan...sukati arr...ha ha ha( mood dlm pntng tgh boring )...hu huhu

CapT said...

sameeeee

pearl said...

bestnye bau kerete baru. :)

Zuhaini said...

alhamdulillah.. kira ok la tu.. :) daripada saya yg langsung x dak kereta.. hahaha :)

JaNnAh said...

alhamdulillah... besar kecik x kisah la, yg ptg mudahkan urusan sendiri juga kan..

YatieJay said...

Plastik pun tak bukak lagi! Betul2 baru niii....heheee...