Aku baru jer ada weih!!

Sunday, April 25, 2010

Sudah perasan di beberapa blog kawan2 terdekat...ramai yang dah ada......aku? aku kan penyabar sikit.....jadi tidaklah selalu sangat menjengah ke sinun...hehehe...tapi dalam sabar2 tuh iman tak kuat jugak bila ke sana...kurang2 angkat 2 helai...almaklumlah jauh juga dari Kulai nak ke Tampoi tu (jauh???!!) hehehe...dengan itu makanya aku pon grab oppurtunity ini with this member card..weeweeeew...lagi selalu menjengah ke sana kah???hihihi...30% katanya..:)

10 comments:

Fara said...

wah wah wah...pas ni fara jual tudung mmg akak x layan ar...ngeee. (gurau jer)

CapT said...

beb.. aku skang neh dah tak layan dah aria.ni and mun@w.. kat jln TAR.. sejibik ari@ni baru 15 hengget.. memang mantop! jom aa turun KL aku bwk ko gi kedai adik tuh.. harge bisik2 jekk.. x kasik org kedai sblh dgr..

Fid said...

saya mungkin tak akan milkiki akan kad itu

cik ashiq asmara said...

wah...pasni ley lah blanje kite selai 2 yee...hehehe

Nur said...

mimi, caya x akak x penah ada ariani..tp ada de zahra selai..selai jelaaa buat masa ni..

Sayang.Ibu said...

wahhh..ko dah advance, ada kad tu maknanya ko dah jadik pemakai tegar dahh tuuu... tahniahhh!! hahahahaa

~Umi.Sufira~ said...

Fara, kalau berkenan di hati kenapa lak tak layan....:)Good luck in your bisnes yer..:D

Capt, serius???wah ni yang buat aku giler rasa nak shopping kat KL ni..weeewee...

Kak Fid, sungguh ku kagum ngan kebolehan mu DIY tu..:)

Cik Seri, awaklah belanja kita...:)

Kak Nur, mimi ni pun baru je ni kak...sbelum ni pon tudung bawal ajer..:)

Intan, dah ada ariani malas dah nak gosok bawal...hehehe...psstt almaklumlah 2minggu sekali b*suh..kekeke...

About Data Supplier: said...
This comment has been removed by the author.
日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

握壽司Stanley said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社