Camne la ummi tak geram!

Saturday, March 27, 2010

Owh jahitan kat kepala tuh masih belum dibuka yer....Sepatutnya Isnin depan ini...Tapi si kecil masih tak beringat....diam diam dipanjatnya tinggi2 lagi....Nasib baik ada si kakak yang dah besar sikit tuh.....Even kakak tak berjaya nak pujuk adik turun at least akak jadi tukang ngadu...lagi2 bila ummi kat dapur...mana nak nampak si adik memanjat kat depan...

Yang paling best....bila dah panjat tak tau nak turun....anak bertuah anak bertuah....taktaulah apa pasal adik nih suka panjat setinggi tinggi tidak!!Risau ummi ni nak oiiii!!!!!Sila lihat aksi menarik si adik di bawah ni.....panjat je tau..nak turun tak reti....geram ummi tengok!!




13 comments:

Zuhaini said...

wah.. hebatnya Sufia.. :)

Alia pun suka memanjat, tapi nasib baik grill kami jenis jalur2 menegak (vertical).. so mmg x lepas la dia nak panjat.. hihi...

Nur said...

hakhakhak..
anak akak pun spiderwoman gak tp sajer je buat grill menegak..so x leh nk panjat..cam zuhaini gak..

Mummy Dasy said...

TERROR SUFIA...tp camne klu umi ngah busy terlampau nak turuN tu,mau menjerit2 mintak tulun>..

Fid said...

salam
off topik
anda beautiful sila terima
http://yuitsumuni.com/2010/03/28/beautiful/

necchan said...

haha..lawak betul tgk gambo sufia tu mek. mesti harahara kan menengoknya. hihihi..
tp kalau aku pon, tengok grill korg ni mmg rasa nk memanjat juga :p apakah?
:D

Sayang.Ibu said...

aduyaiii beb, bley thn sufia.... dah panjat tammo turun ye... hahahahaa..

cik ashiq asmara said...

kak mimi,sufia tu lum sedar yang die tu gurl kot?huhuhu..plus,br dpt kazen boy..tu yang wat aksi lagak ngeri tu..t tak lame lagik nk bergabung gn kazen die...makin ong la pale kak mimi gn kawaii..hahahaha

salzahari said...

moralnya..hehhee...grill berupa spt tangga bomba itu tak sesuai utk yg ada kanak2 tgh membesar!

Ealyie said...

kuikuikui..
dasat penangan anak kedua ni nyah oi.. ahahaha..
Sufia,
meh geng ngan untie..:p

faisyura said...

wahhh bleh tahan gak anak dare ko ni roza.. Aku rase kan roza, ko kene train dia turun lah.. Ajar dia cemane nak turun kalo dia dh panjat tu.. At least, tadelah dia terjun ngeee...

rizza said...

waaa.. boleh jadik spiderwoman le ni hehhehhe

Zety Zin said...

hui tinggi tu beb!

adakah anak kedua memang begini kayaknya? irma pun suka bebeno memanjat sana sini kalah budak laki.

lailasani said...

perghhh.. buleh tahan cik sufia kita ni... berani sungguh....
damia suka gak manjat tp tak laaa setinggi ni.... baru 2-3 batang drill je pun mama dia dh ngeri suh turun....