Berita Gembira Buat Kami~

Monday, March 22, 2010

Alhamdulillah setelah 3 hari bertapa di Hospital Sg. Buluh, 2 kali induce pon jalan masih tak buka setakat 2-3cm, akhirnya semalam pagi kami mendapat perkhabaran gembira bahawa adik kedua saya telah selamat melahirkan baby boy seberat 2.94kg pada pukul 5 am....

Mana taknya dari hari Khamis lagi dah kena tahan...sebab blood pressure tinggi plus due pon dah sampai...then tunggu punya tunggu, even dah masuk ubat pon lom bersalin lagi, mana lah yang kat rumah ni pon tak risau kan...usahkan kata kat rumah, jauh beratus batu kami ni....Dia punya excited bertambah2 lagi...selain kesiankan kat angah yang lama bertapa kat spital asyik kena seluk ajer tuh....kehadiran baby boy pertama dalam family memang menambahkan lagi rasa excited tuh...sehinggakan kami membuat keputusan mendadak nak gi jugak KL semalam pagi..hehehe...

So apalagi, pukul 1130 kami dah tiba di Hosp Sg Buluh...nak tengok baby punya pasal...yang bestnya mak ngan abah pon nak ikut skali...hehehe...so please....meet our baby boy...yang chumel lote...ni....


So harini Maklong baby ni adalah sangat penat kerana on the way back, Maklong volunteer nak drive konon....balik jammed gila plus hujan lebat amat...sakit seluruh badan sebab terlalu lama drive....tapi takpe yang penting maklong dapat jumpa anak sedara baru Maklong ni kan...alalalala..chuu sikit...mwuaaahhhh!!Sayang baby!:)

11 comments:

Siti @ nurie said...

bab asyik kene seluk yg tak tahn tu..hu hu hu..apa pun, penantian itu satu kebahagiaan...he he he

Sayang.Ibu said...

wawawaaa... baby boy in da' house... congrats babe utk ko sekeluarga.. best kan ada baby baru, harus nak cium jer.. ;)

JaNnAh said...

congrats.. at last, ade bb boy dlm family eh..

Marisa said...

congrats!!! saya juga tgh berdebar ni....

AISYAH HANI said...

tahniah...semoga family akan lebih ceria dengan kehadiran baby baru..

Mummy Dasy said...

congrats..akhirnye bb boy..pasti kena gomol jek ngan maklong :)

cik ashiq asmara said...

hehehe....cepat2 kawaii lek jb...cik seri da xsabo nk gomol si shumell tu..huhuhu
congrates again dear sis...

Ila said...

alhamdulillah...
comey sungguh baby boy nih...
dah ada hero lah in your family...

congratulation again!!!

salzahari said...

Tahniah..le apsal tak ckp dtg sini, dah dekat sgt tu.kalau tak, dpt jumpa!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

握壽司Stanley said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社