Tidur Berduaan~

Monday, February 1, 2010

Wah...tajuk tak buleh tahan kan...ehehehe...aku pon tak ingat bila kali terakhir tidur berduaan je ngan hubby...yerla ada anak kecik kan.....nenen lak tuh...mana ada can!ekekeke....Tapi malam tadi...tak semena2 si adik bergitu in good mood OK! Oh yer...lupa nak cerita...dah seminggu adik Sufia memang dah tak mintak nenen lagi...memang dah fully FM....tapi ummi masih tidur bertiga ngan adik lagi...sebab adik memang bangun malam dan meragam...meragam serba tak kena tapi bila tanya nak susu ke...cakap taknak.....ummi tau adik serba tak kena sebab tak dapat nenen.... Tapi 2,3 hari ni dah makin OK..tidur dah lena...

Kakak Syaura memang dah lama tidur sendiri di bilik sendiri...Alhamdulillah dah darjah satu pon....takkan nak tidur ngan ummi n abi lagi kan......Oh berbalik pada kisah tidur berduaan ni..malam tadi adik ngan senang hati nak tidur di bilik kakak.....ummi baringkan adik kat katil then tinggal ajer adik berdua dengan kakak...tapi of course lah ummi jenguk2 jugak sekali sekala...memang payah si Sufira berdua nak tidur....main2 golek2 dulu...pukul 1115 sekali lagi ummi jengah baru tidur....jadi mereka tidur berduaan, ummi pon tidur berduaan jugak...ehehehe.....Oh harap2 adik nak menten tidur berdua dengan kakak kat bilik mereka tuh....senang hati ummi n abi....kasik can la dik!ehehehe...

Nota kaki: Aku yang bercuti hari ini untuk meraikan sesuatu...hopefully today will be a great dating day for us!:)

12 comments:

Fid said...

umi gatai!!!!

hakhakhakhak

ohhh adik dah besar yaa
anak i jangan harap...dia tak akan keluar dari bilik tu walaupun apa jadi sbb dia kata kami yg tumpang bilik dia!!!

CY4.0 said...

tido berdua? mak baring sebelah2 pun dah kena sound :P

Zety Zin said...

kasi can umi nak bagi adik kat sufira *wink*

imran dah boleh tidur katil asing, tapi dalam bilik yang sama la. irma lak still dengan kitorang satu katil. dia suka melekat kat mamanya. almaklum mamanya kan banyak lemak. jadi pemanas badan dia lah kekdahnya. haha.

Siti @ nurie said...

ntah sufia ni..kasi peluang kat umi awak berdua2an ngn abi awak..mana tau awak dpt adik macm kita nanti..leh kita sama2 buli adik kita..

p/s ikhlas dr sya - kawan awak - mia...

izzahazfar said...

kasi can utk adik ke kak..?

~ As ~ said...

2010 ni ada la tambahan...:-) amin...

Nanak said...

samalah kita as..thn ni akan tido ber3..hehee..amin..

Nur said...

oopsss..nanti 'terjadi' lak no 3 hehehe..

~Umi.Sufira~ said...

Kak Fid, kasik canlah ummi nak gatai..ekekeke..wah anak u..kira u pulak menumpang bilik dia yer..ekekeke...

CY, ehehehe...haruslah tunggu putera puteri cukup besar dulu tuh..:)

Zety, Syaura pon dah 6tahun baru tidur bilik asing nyah..anak2 ko tu kecik lagi tuh bagi aku nak tidur asing..ekekeke..

Siti, ehehehe....big boss kata 2 dah cukup..tapi taktaulah kalau big boss tiba2 bertukar fikiran pulaks..ehehe..

Izzah, tak... memberi ruang menikmati masa berdua..:)

As, ahahahha...ewah ewah..doa kau tuh...:P

Nanak, tahniah for ur pregnancy...semoga semuanya selamat..:)

Kak Nur, semua depends pada big boss je tuh..ekekeke..

Sayang.Ibu said...

wahhh nyahhh... ko nanti kena sewa bilik hotel dua laa... wakakakaaa.... anak2 haku nih langsung tammo kasik can. Dpt suruh tido kat tilam je pun nih, dah bertuahhh.. :P

lailasani said...

wahwahwahwah.... dpt can tido berdua happy ne... hehehe... kami lambat lagi laa kot.. nti tido berempat pulak... hihi

ps:apakah yg diraikan itu? kongsikong laaa... :)

~Umi.Sufira~ said...

Intan, apa kes nak asing bilik hotel nyah..mahal kang!!ekekeke...ala aku pon tunggu Syaura 6thn baru ada can ko...:P

K.Laila, takpe take time kak...mimi pon tunggu lama baru ada can..yang diraikan? tunggu next n3..ehehehe..