Tua Setahun Lagi~

Tuesday, February 2, 2010

Semakin meniti hari, usia semakin menginjak tua, kita semakin menghampiri mati...setuju?ehhe...Alhamdulillah harini menginjak lagi setahun umur aku...Masih di dunia fana ini meniti kehidupan nikmat pinjaman sementara dari Allah Taala...Tak tahu dimana letaknya kedudukan aku di sisi Allah Yang Maha Esa selama 28tahun nyawa di kandung badan ini dan menginjak ke 29 hari ini....

Semalam, seperti tahun2 yang sudah, birthday wajiblah dengan aktiviti dating berdua dengan Mr Hubby...Bezanya tahun ni tak tengok wayang pon....takde cerita menarik yang hendak ditonton....Masa di habiskan dengan shopping barang2 yang patut and yang wajib haruslah memilih sendiri hadiah b'day..ehehe...tahun ni aku request nak pilih sendiri hadiah..buleh?hehe..Lunch date di SR saje...sambil beli b'day cake sekali...


Petang, sambutan b'day ummi terchenta bersama anak2 kesayangan...Birthday celebration with our mini family.... Penat seharian berdating, cuma ebi spaghetti yang sempat ummi masak...tapi yang penting anak2 enjoy makan..:)

My 29th birthday cake

Amboi akak Syaura..panjangnya..

Wajah kesayangan yang kena tinggal semalam..hihi,,

Last but not least, posing rela paksa before dating....Me at 29..:)




Nota kaki: Hari ini aku adalah bekerja seperti biasa...semalam walaupun hari berdating adalah tidak aman sama sekali kerana phone tak reti2 nak berhenti berdering..haih...

29 comments:

Siti @ nurie said...

hepi besday to you...hepi besday to you..hepi besday to you mimi...hepi besday to you...

semoga apa yang diimpikan akan tercapai dan semoga juga mimi sekeluarga sentiasa dibwah lindungan Allah...Aminn,,

bila nak kasi sufia adik?..he he he

rizza said...

happy besday rozamimi!!!

Fara said...

giler...cam sweet 17 la. jeles i.
anyway hepi besday...

are'shiq asmara said...

hapie bezday along...
smg panjang umo,murah rxeki n tambah baby lagik...
hehehehe

~ As ~ said...

selamat ulang tahun mimi...tu 29 ke 19 tu...heeee :-)

♥Hernee Nazir♥ said...

happy b'day mimi..

Mummy Harith Hannah said...

Tahun terakhir boleh enjoy angka "2" (di pangkal) kat umur kita beb! Huhuhu....

Otanjyoubi, omedetou~!!! *hugs*

mirah said...

happy birthday mimi... :)

Nanak said...

happy besday Umi..:)

Zety Zin said...

happy birthday roza! semoga bahagia sampai ke syurga!

necchan said...

otanjoubi omedetou, mie! mendoakan yg terbaik buat ko n family, dunia akhirat..
take care mek. :)

saudah said...

wishing you a day as special as u are. HAppy Birthday

Me_Bee N Kids said...

Mimi ...wah slim melim ..maintain ..!!! jelesnye mak ..heheh ..

Omedetou gozaimasu !!

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

happy birthday!!

fiza said...

♫♪♫ Happy birthday to you mimi (^_^)

izzahazfar said...

hp bisday kak..semoga panjang umur murah rezeki ya!

CT said...

happy belated birthday mimi...baru hari ni menjengah blog...huhuhu

Ealyie said...

Happy birthday beb,
Semoga dipjgkan umo & dimurahkan rejeki olehNya..ameen..:)

Sayang.Ibu said...

happy birthday babe... may all your wishes come true... seronok berdatinggg... ahahahhaaa

~: UmmiNor:~ said...

hepi besday dear!
lepas ni join kelab 3 series plak :D

Cikgu Rozila said...

salam roza...

happy 29th birthday...
next week giliran aku pulak..heheheh
best tu dating berdua...
tapi aku x leh nak cuti..:(
maklum lah annual leave 7 hari jer...

dah tinggal 5 hari pun...

so, may this and becoming years bring you happiness...
maintain cun seh....

SHaHaQiLiF said...

ato ichinen...heheheheh...oide oide...

SHaHaQiLiF said...

ato ichinen...heheheheh...oide oide...

Nur said...

salam mimi,
w/pun da wish kt fb, nk wish kt sini gaks..

HAPPY BIRTHDAY laling!!
semoga pjg umur murah rezeki..
dan maintain ayu..heheheh..

lailasani said...

happy belated bday mimi.... moga terus kekal bahagia dan lebih bahagia dr hari semalam. insyaallah

~Umi.Sufira~ said...

Hi all, Alhamdulillah sudah meningkat tua umur ku ini..thanks for all the wishes...:)

ninaazmie said...

hepy belated bezday k.mimi...hasben nina 9.2 bezday nya, tp lum sempat celebrate g..dok bz memanjang..hope CNY ni sempatla sambut....mesti sedap spagetti tu kan.

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

握壽司Stanley said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社