Happy Birthday Syaura & Sufia!

Friday, November 26, 2010

Ini entry lumpsum untuk dua dua anak dara aku...hehehe...semalam birthday Syaura yang ke-7 tahun....harini birthday Sufia yang ke-3 tahun....Alhamdulillah bertambah lagi usia diaorang...bertambah tua lagilah ummi diaorang ni...hehehe..

Celebration kecil2an dah dibuat malam tadi.....Just our small family with atuk n nenek and Makcu diaorang...nak wat camne....ingat weekend ni nak buat masak2 kecil2an....ummi diaorang pulak kena hantar gi Japan Ahad nih....hehehe...

Hadiah...sorang satu dapat beskal...tapi belum rasmi kat lagi kat taman...baru main2 depan rumah and dalam rumah hehehe...ingatkan dapat berbasikal kat tempat ummi selalu jogging tuh...sambil2 jogging sambil2 diaorang main beskal..hehehe...tapi tunggu ummi balik dulu kay....

Papehal pon semoga trip aku ke Japan ni pun akan selamat pergi dan selamat kembali....tak lama cuma seminggu je...tapu tulah sebab tak pernah berpisah ngan anak dara dua orang ni...sob sob...camnelah rasa rindunya nanti...

Sampai ketemu lagi ngan entry pulang dari Japan kay...:)

8 comments:

saudah said...

senangnya dapat dekat-dekat. Happy birthday dolls. Semoga menjadi anak yg solehah.

hajarus said...

hepy besday syaura & sufia

~Umi.Sufira~ said...

Thanks auntie..:) Oh terharu blog ini masih ada pembaca....:D

faisyura said...

happy birthday syaura and sufia.. sng ek combine birthday... hahaha.. jgn diorg demand birthday kek 2 tingkat sudah... hehe

btw, fly safe ye..seronoknye nk g japan.. tak bawak mereka2 ke ? nnt kalo jumpe ujah, kem slm dia ye.. take care!

sWeEtdARLiNG said...

happy burfday ladies....

www.sw33tdarling.com

Sayang.Ibu said...

happy birthday syaura & sufia...
slmt berangkat babe.. best ko dpt pi jepun lagik.. ko dan jepun mmg x dpt dipisahkan..:)

Zety Zin said...

happy belated birthday to both anak daras :)

and selamat pergi and pulang ye roza...

~ As ~ said...

roza, kirim bunga sakura!...ehehehe
happy befday anak dara berdua, semoga hidupmu dirahmati Allah.