Selamat Kembali~

Monday, December 6, 2010

Alhamdulillah selamat kembali ke Malaysia pagi Ahad nan lalu....Camne nak cakap eh pengalaman seminggu kat company cawangan Japan....best...walaupon training agak membosankan dan memenatkan...tapi yelah even sangat rindukan keluarga di Malaysia dan rasa lonely tapi rasa best jugak sebab dah lama sgt rasa tinggalkan Japan and dapat kembali ke sana semula...

Dapat makan balik makanan2 Japan yang dah lama ditinggalkan...Kaiten Sushi, Takoyaki, etc...even kat Mesia ada jual tapi tak sama....Japan macam biasa bertambah2 maju bertambah2 kemudahan untuk umat manusia yang tinggal kat sana...benri benri!hehehe...

Member2 kat company Japan treat sgt best....layan baek giler maybe sebab dah selalu berhubung even tak pernah jumpa in person...tak macam masa zaman belajar dulu...member2 agak sombong....nak berbual pon susah...sambut we ols ngan welcome party...then ajak shopping and makan sushi...syok banget la rasa...hehehe...

Papepon kerja tak dilupa...entertainment layan juga..kembali dari Japan berbakul2 kerja menanti..hehe....OKlah Salam Maal Hijrah semua....Alhamdulillah selamat sampai dengan selamat...menyambut Maal Hijrah dengan family di Malaysia...:D



5 comments:

lailasani said...

syoknyeeeeeeeee bab makan2 tu...
akak pun mahu KEMBALI ke sana... hahahahah...

sWeEtdARLiNG said...

bestnya dapat pi japannnn...

sw33tdarling.com

Mak Su said...

tinggi bersusun dah piring2 tu ;)

izzahazfar said...

Kak,
apesal makin slim?


best nyer g japan..........:)

sWeEtdARLiNG said...

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG