Tiub Dalam Badan

Tuesday, October 5, 2010

Oh lamanya US tak bersiaran...since last 2 weeks maybe??hehehe...Alamak raya dah mula sampai ke penghujung kan...sejujurnya US bz setiap kali weekend lebih2 sejak mr hub tak sihat ni.....beraya pon tak sakan mana...rumah sedara mara dan kawan2 yang dekat2 je mampu kami jengah...mintak maaf sangat2 buat kawan2 yang US tak sempat nak gi beraya..

BTW, buat sape2 yang tau pasal entry ini , beginilah rupa tiub dalam badan hub..hihihi...ngeri? awal2 selalu perasan hub kesakitan masa nak pee....lama2 OK tapi asal buat kerja berat sikit sure pee akan bleeding....yer kalau nak tau bagai nak rak US pujuk hub utk proceed ngan operation....sampai bila nak ada tiub dalam badan....


Alhamdulillah, hub yang pada mulanya berdegil taknak jugak operation and expecting salur tuh akan baik sendiri bersetuju nak operate....So based on today appointment with doc hub akan jalani pembedahan Jumaat ini and warded 4 3 days...Kawan2 doakan yang terbaik buat hub kay....US pon kena sedia mental dan fizikal...yerlah satu, nak bersenkang mata mungkin tidur 3 malam di hospital...dua, pengalaman jaga orang sakit mengajar US erti kesabaran sebenar......Semoga kami dipermudahkan..Amin...

8 comments:

Zety Zin said...

aku doakan semuanya ok. take care ya.

Nieza Ishak said...

mudah-mudahan semuanya selamat mimi ..

aminnnnnn

Sayang.Ibu said...

semoga selamat semuanya beb...

YatieJay said...

Mimi...akak baru sempat datang sini, dan baru tau pasal hubby awak. Akak doakan semuanya berjalan lancar dan semoga diberi kekuatan utk mengharungi semua ni. Amin!

~Umi.Sufira~ said...

Thanks semua...terharu rasanya ngan sokongan kawan2...:)

sWeEtdARLiNG said...

semoga semua selamat...

Pemberitahuan, saya dah bertukar bloglink yang baru... http://sw33tdarling.com.. anda dijemput, silalah berkunjung

mamaDhea said...

babe,
semoga semuanya lancar dan baik..

tabahkan hati, kuatkan semangat.. aku merasa gak jaga hubby kat spital masa dia eksiden dulu..

Fiza's said...

mudah2an semuanya selamat