Tayang gambar raya~Selamat hari raya u ols!

Wednesday, September 15, 2010

Muntahlah U ols ngan gambar beraya US nih...ehehe..

Selamat Hari raya, maaf zahir dan batin sekiranya ada terkasar bahasa dan penulisan US yang mengguris hati u ols eh...jemputlah datang umah..:)









6 comments:

pearl said...

tumpang gembira tengok org beraya.
Siap bawak sling handbeg kaler merah lagi ye ..hehe

Fara said...

2 tema ke thn ni? yg penting ummi nya cam anak dara...;)

kak, bawa adik ke tu...?hihhihi

~Umi.Sufira~ said...

Wani...hehe...beraya di perantauan akan jadi kenangan terindah bila balik Mesia nanti..:)

Beg merah bawak hulu hilir buat simpan duit raya..ehehe....

Fara, bulehla kira 2 tema..ekeke..alamak nak kena bagi Fara duit raya lebih sikit ni!:P

Sayang.Ibu said...

lawa tudung ko nyahhh... hakhakhakkkk... umi ttp laa menten mcm anak dara... :)

salzahari said...

gmbr last tu cantik..anyway,baju merah sedondon tu pun nice! naik...

~Umi.Sufira~ said...

Intan, Mana satu tudung aku yang lawa tu nyah???ahak ahak...oh aina and ainin dpt duit raya tahun ni lebih sikitlah camni!:P..kekeke..

Sal, ahaha..gambar last tuh gambar gedik..ekeke...