8th Anniversary!

Thursday, March 3, 2011

Alhamdulillah...diam tak diam dah 8 tahun we all kawin....actually nikah 1hb3, sanding 2hb3...so anniversary kiranya smalam la kan....tapi baru harini dapat celebrate due to schedule kerja yang tak mengizinkan....Hmm...acara tahunan macam biasalah dating berdua2an...:) just 2 of us...

Hehe...awal pagi lagi kami dah sampai ke Ci.ty Square...nak tengok wayang punya pasal...sampai2 around 11pagi...tgk schedule wayang ada movie I am No. 4....1145...so we all layan makan Yong Tau Fu dulu sebelum tgk movie...tapi movie ni memang best...makcik suka...hehehe...dating lak tuh...lagi best layan kan..sebab movie ni ada unsur2 love sikit dlam dia...tangkap cintanla...kawan2 best cerita nih..mak rekemen...hehehe..

Pastuh 2sumthing habis movie nih..tetiba terasa ada banyak masa lagi kan...kitaorng pon layan movie kedua...hahaha...crazy!Movie kedua Angry Driver....pelakon favorite tuh..Nicholas Cage..hehehe...crita nih agak tak logik sikit...hehehe..tapi layan gakla....tak se best cerita I am Number 2..tapi makcik sempat ternangis masa scene akhir dia serahkan baby...hehehe...tu pon nak nangis kata hub...

Pastuh, makan lagi...kat Mc D je..sebab blur nak makan apa...hehehe...then kami shopping lak....sebab CS mahal...aku ajak hub shopping kat Jusco Bukit Indah je...hehehe...sempat lagi shopping okeh even layan 2 movies....hub pulak layan je kerenah si istri ni...almaklumlah anniversary...mana leh spoil the day kan...papepun memang seronok sgt harini....memorable anniversary..hehehe...semoga perkahwinan kami akan kekal hingga ke syurga amin...layan jelah gambar2 dating...nipun kamera handset je...:P







5 comments:

Nieza Ishak said...

appy anniversary mimi ;)
semoga kekal bahagia hingga akhir hayat aminnnnnnnn.

pasni turn nieza pulak berchinta .. 17 ni anniversary kami pulak yang ke-5 ;)

Nanak said...

happy anniversary US. moga kekal hingga hujung nyawa:)

Nurhayati said...

happy anniversary!!

faisyura said...

fewittttt cintan abissss! kalau aku tak kenal ko la roza, mesti tak caya korg dah kawen anak 2 hahahaha... nmpk loving2 mcm kapel2 gitu..

anyway, congrats!!!! 8 tahun beb!!! aku doakan korg berdua happy2 and bahagia selalu forever... ;)

♥ Fasha ♥ said...

owhh lama btul x jejak kaki kat cs tuh. setahun lebih gak la. btw, hepi anniversary to both of u ^_^