Yuhuuu...anybody here???

Saturday, February 19, 2011

Uhuk! blog ni dah jadi blog berhantu taww...bukan sebab ramai org datng berkunjung...tapi dah bersawang2 tahap gaban..hehe..

sampai rasa ala2 lupa camne nak buat new post..ihik!meh la cerita pasal birthday...harini my mom's birthday....13hbfeb harituh my dad's one together with my baby sis...buleh pulak sama hari lahir kan...nan lagi lama...2hb2 lepas birthday tuan punya blog...hehe...

Birthday tahun ni memang agak berkesan di jiwa....mana taknya perubahan nombor yang depan tuh....I'm not young anymore....have to accept that...hehehe....anak2 pon dah besar takkan nak sentiasa muda je kan...so celebration tu gabungkan skali jer....masa birthday aku lah tuh....hehehe..Happy birthday to my sweet lovely mom....semoga tercapai hajat mak nak menunaikan haji tahun ini...Amin...

Just enjoy our birthday celebration photo...ihik!







8 comments:

Sayang.Ibu said...

happy birthday babe.. wahh ko nih mcm aku gak. ko ngan mak ayah ko besday sekitar bln 2, aku ngan mak ayah aku besday sekitar bln 5... :)
psssttt... lawo henbeg.. ahakssss

YatieJay said...

Happy bday!

Ni SR kat airport kan? Baru jek pergi hari tu....heheeee...

Nanak said...

hapy belated US. my mom pnya bday semalam..eheee

~ As ~ said...

tgk sufia tu suka tul buat muka kan klau ambik gambar...ahaha..comel je.
nwy, happy birthday babe.

~Umi.Sufira~ said...

Intan, ko pon sama eh...aku adik bradik mak aku suma bulan 2...kecuali angah je bulan 3...ahakss...cantek lagi beg ko..:)

K.Yatie, aah SR airport...okey gak kat situ kak...:)

Nanak, thanks..kalau gitu our mom share the same b'day la yer...:)

As, dia memang...muka macam2 kalau amik gambar...hehehe..thanks beb!

zailamohamad said...

happy belated birthday!! makin mantoplah youuuu sekarang ni;)

~Umi.Sufira~ said...

Zaila..thanks...dah tua dah takde yang mantop..hehehe...

mirah said...

mimi, dah besar kan budak2 tu..
sekejap je masa berlalu, ingat lagi kita semua masing2 anak kecik lagi kan..
hihi

anyway, happy belated birthday.