Adik Ber Konvo!

Tuesday, May 17, 2011

Salam U ols!US kembali bersiaran...:) How's ur cuti Wesak Day?sure best lepak2 kat rumah or jalan2 ngan family kan...oh US bekerja harini kay!di saat ramai yang bercuti...

Tapi Alhamdulillah last weekend puas dah bercuti started from Friday sampai semalam...:)Pegi mana?hehe....aku menghantar adik bongsu satu2nya ke hari Konvokesyen kat UitM Sri Iskand*r....Alhamdulillah we rilli proud of u dik! Dengan berjayanya adik aku ni merangkul degree maka lengkap dah kami adik beradik semua memiliki degree...syukur..:) I'm sure our parents rilli proud of us...:)

Walaupon hari sangat panas...dan kami sngat letih sebab bertolak dari Johor dulu ke KL dari hari Jumaat..and then bertolak pagi2 Sabtu ke Perak..namun perjalanan yang amat menyeronokkan...sebab apa?aku dah lama tak gi Perak...on the way kat R&R ada jual lemang ngan rendang Tok!uwahhh sedapnya u ols...pastuh makan kat kedai ada tempoyak pulak!heaven tau...US dah lama tak makan....hihi...selera habislah...

Cuma yang tak best we ol kena menapak jauh ke dewan graduasi sebab parking special cuma utk graduan...dahla panas terik kat sana nun...sunburn makcik tau!papehal happy jugak dapat hantar adik ke majlis graduasi nya kan...apa salah sekali sekala make adik happy...OK lah u ols...dah banyak sgt US bebel ni...U ols enjoy gambar ajerlah yer...sampai jumpa lagi....:)








2 comments:

Sayang.Ibu said...

mcm lg best je konvo uitm skrg... i miss uitm... :)

Ina Hashim said...

US..dah dekat sgt dgn umah sewa akak kt sini...< 10 mins :)